سفارش تبلیغ
صبا ویژن
schoolfile
   مشخصات مدیر وبلاگ
 
    آمارو اطلاعات

بازدید امروز : 59
بازدید دیروز : 762
کل بازدید : 801842
کل یادداشتها ها : 10223

نوشته شده در تاریخ 95/10/12 ساعت 8:58 ع توسط ارش


جامعه شناسی سیاسیجامعه شناسی سیاسیجامعه شناسی سیاسی Pdfجامعه شناسی سیاسی حسین بشیریه Pdfجامعه شناسی سیاسی ایرانجامعه شناسی سیاسی حسین بشیریهجامعه شناسی سیاسی کیت نشجامعه شناسی سیاسی چیستجامعه شناسی
دسته بندی علوم اجتماعی
بازدید ها 2
فرمت فایل doc
حجم فایل 58 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 20
جامعه شناسی سیاسی

فروشنده فایل

کد کاربری 1079
کاربر

مقدمه



موضوع اصلی جامعه شناسی سیاسی بررسی رابطه میان دولت و ساختار قدرت سیاسی از یک سو و جامعه یا نیروها و گروههای اجتماعی از سوی دیگر است. در این کتاب نیز از چنین چشم اندازی به تحلیل و بررسی جامعه سیاسی در ایران می پردازیم.


در گفتار نخست تصویری از طبقات اجتماعی و نیروهای سیاسی و منازعات سیاسی در دوران پس از انقلاب اسلامی به دست می دهیم و سپس براساس صورت بندی روابط متحول میان نیروها و طبقات اجتماعی ماهیت دولت را در طی سالهای 1360 تا 1376 تعیین می کنیم.


در گفتار دوم با توضیح گشانهای سیاسی رایج در تاریخ معاصر ایران شیوه های ظهور و ساخت یابی صورتبندیهای مختلف از نیروهای اجتماعی و سیاسی را در پرتو هر گشان نشان می دهیم. از این رو امکانات تحول در دولت ایدئولوژیک را با توجه به غلبه عناصر دولت جامع القوا، عناصر دموکراسی نمایشی و عناصر شبه دموکراسی به ترتیب در سه دورة 68 – 1358، 76 – 1368و 1376 به بعد بررسی می کنیم. در ذیل همچنین بحث تحول در اشکال و شیوه های مشارکت سیاسی را نیز توضیح می دهیم.
در گفتار سوم نقش برخی بحرانهای اساسی در دولت ایدئولوژیک بویژه بحرانهای مشارکت و مشروعیت را در تحول خود آن بررسی خواهیم کرد.


در گفتار چهارم با توجه به ثبات و استمرار چشمگیر دولت ایدئولوژیک بررسی خواهد شد که تحول در دولت ایدئولوژیک تنها به بحرانهای درونی محدود نمی شود، بلکه زمینه ها و عوامل بیرونی تحول در آن را باید درنظر گرفت.


در گفتار پنجم چنین زمینه ها و عواملی را در حوزة اجتماعی سیاسی و فکری توضیح می دهد.
در پایان در بخش جمع بندی و نتیجه گیری مفهوم دموکراتیزاسیون و خطوط کلی اصلاحات و دگرگونی سیاسی در ایران بررسی می شود.

 








طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ